DESPRE NOI

Interlink Banat este o companie romaneasca si are ca principal obiect de activitate furnizarea de servicii de date, video si voce, pentru clientii sectorului business din partea de vest a tarii.

 

Reteaua
reteaReteaua de Fibra Optica este construita in sistem redundant si este pregatita sa ofere conexiuni stabile si securizate de acces la internet.

Din punct de vedere functional,Reteaua Interlink Banat  a fost construita astfel incat sa garanteze si sa separe traficul de voce, traficul de internet si traficul de national (metro national) in ordinea prioritatii parametrilor critici folosind tehnologii gen LLQ(Low Latency Queuing). Reteaua Interlink Banat  este monitorizata permanent astfel incat sa evite congestionarea link-urilor, folosind mecanisme de balansare a traficului in functie de metrica si latenta. Fiecare nod al retelei este echipat cu routere care ruleaza protocoale dinamice de routare, avand si capabilitati de switching integrate (Cisco 3600, 3700 series). Avantajul acestui tip de retea este acela ca orice client al retelei Interlink Banat poate avea acces la toate facilitatile retelei in primul nod L3 unde este conectat.

 

InterconectariInterlink Banat are o politica deschisa in ce priveste dezvoltarea de peering-uri private si comerciale. Aceasta abordare conduce in mod constant la cresterea performantelor de acces ale clientilor Interlink Banat  la resursele de interes din piata de comunicatii de date, cat si la accesul performant al clientilor partenerilor de peering la resursele retelei Interlink Banat, asigurand astfel un acces optim, simetric – la capacitate garantata si timpi de acces minimi.

 

Echipa
Interlink Banat se bazeaza pe o echipa cu activitate indelungata pe piata de comunicatii, reusind in baza investitiilor si experientei intr-un timp scurt construirea mai multor retele performante – de ultima generatie, cu acoperire nationala, capabile sa ofere acces la un content cat mai diversificat si de calitate, unui portofoliu larg de clienti.