SERVICII

Interlink 1000  – Interlink Banat  lanseaza  in  premiera pe piata locala Interlink 1000 un produs 100% Made in Banat.

Acest produs este un abonament nou care ofera acces la internet cu viteza de pana la 1Gbps si este special creat pentru sectorul business din Timisoara.El vine in sprijinul companiilor locale, mari consumatoare de internet de pe raza orasului Timisoara.

Acesta este disponibil imediat pe tota reteaua de fibra optica a Interlink Banat, iar pe viitor el urmand sa fie disponibil si in alte localitati unde Interlink Banat dezvolta noi retele.

Echipamentele necesare furnizarii acestui serviciu sunt de ultima generatie , si sunt puse la dispozitia clientilor in regim de custodie.

Interlink 1000 a fost creat pentru a da valoare brandurilor si afacerilor locale, contribuind astfel la dezvoltarea mediului de afaceri din vestul tarii.

 

Echipa Interlink Banat dezvolta  in permanenta pachetul de servicii, pentru a oferi clientilor sai solutii customizate care sa se muleze pe specificul activitatii acestora.

Inovatiile spectaculoase din IT sunt o provocare pentru noi dar si pentru companiile care aduc plus de valoare mediului de afaceri.

Azi, Interlink Banat creste optiunile in materie de conexiuni la internetul de mare viteza iar acest serviciu nu face altceva decat sa duca serviciile de telecomunicatii la nivelul urmator.”
 

Servicii de internet
internetInterlink Banat ofera solutii de acces la internet, punand la dispozitia clientilor o plaja larga de viteze care sa-i ajute sa implementeze solutia cea mai potrivita nevoii de comunicatie.Interlink Banat ofera servicii de internet prin Fibra Optica, in principal sectorului business dar si institutiilor publice.Serviciile de acces la internet oferite de Interlink Banat sunt servicii cu acces la internet bidirectional cu banda garantata, clientul avand posibilitatea cresterii capacitatii contractate initial fara a intrerupe furnizarea serviciului. Serviciile de acces la internet ale Interlink Banat presupun urmatorii parametrii pentru conexiuni: 

– trafic nelimitat

– acces la serviciu nelimitat, adica  24/24 ore, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an calendaristic

– disponibilitatea lunara a serviciului (SLA): 99,8%

– posibilitatea monitorizarii traficului si consultarea graficelor de trafic in timp real

– clasele de IP oferite clientilor sunt din plaja proprie a Interlink Banat si sunt gratuite

– suport tehnic NON STOP, 24 h/24h, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an

– echipamentele necesare conexiunii la internet oferite in custodie

– viteza simetrica pentru upload/download

 

Transmisii de date –